1 Ocak 2011 Cumartesi

yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsun. yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere mutlu olsun.

evet ne güzel yeni yıl geldi. artık 2011deyiz. geçengece çılgınlar gibi eğlendik(mi?) bir yılı daha devirdiğimiz için. eğlenip eğlenmemeniz umrumda değil sadece neden bir seneden diğerine atlarken insanların çılgına geldiklerini anlamam. eğlenin,tamam ona sözüm yok ama neden yılbaşında özelleşiyo bu. hem tam olarak yılbaşındada eğlenmiyosunuz hem yılbaşı hem yılsonu oluyo. evet tamam bu yılbaşı yılsonu konusunda fazla konuşmıycağım sadece insanların dünyanın ,evrenin her şeyin 1sene daha yaşlanmasına ve hayatlarından 1sene daha kaybetmesine neden bu kadar sevindiklerini anlamam. yıllardır herkes bu soruyu soruyo biliyorum ama henüz cevabı bulunabildi mi? hayır. o zaman bu soruyu sormaya devam edeceğim,edecekler. abicim bir sene de boykot düzenleyelim. kutlamayalım şu yılbaşını. herkez yatsın,zıbarsın evinde sabah uyandığında öteki seneye geçmiş olsun. ne değişti? hiçbi şey. sabah kalkıcak bu adam yine işinegücüne bakıcak. eğer yılbaşını kutlayıp çılgın atarsa bu adam ertesi gün değişen tek şey başının ağrıması olucak. eğlenicek mi,evet tabiki ama neden o gün. neden başka bir gün değil. yılbaşında adamın canı sıkkkındır. dışarı çıkmak istemez ama o gün yılbaşı ya çıkar,mutlaka çünkü yılbaşı yahuuuuuu eğlenmek,diskolamak gerek. tamam,bilinç bu oturmuş bi kere yerine değiştiremezsin cansu sen bunuuuuuuu. diye bağırsın biri bana lütfen.

sağolun arkadaşlar. anladım. sürü psikolojisi bu değişmez değiştiremezsiniz. bunu değiştirecek bir baba yiğit doğmadı henüz annesinin karnından.
tamam neyse. yeni yılınız sağlık,huzur,mutluluk,aşkmeşk,sevgi,güven,umut,başarı,rahatlık gibi şeyler getirsin işte yaşayın mutlumutlu.
durun bunu yazmadan olmaz;

jingle bells 


dashing through the snow

in a one horse open sleigh

o´er the fields we go

laughing all the way

bells in bobtails ring

making spirits bright

what fun it is to ride and sing

a sleighing song tonight

jingle bells

jingle bells

jingle all the way

oh what fun it is to ride

in a one horse open sleigh

jingle bells

jingle bells

jingle all the way

oh what fun it is to ride

in a one horse open sleigh

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder